Velkommen til Bergen Private Gymnas!

Digital Åpen Dag 2021

Torsdag 4. februar på vår YouTube-kanal!

Velkommen til Åpen dag på Bergen Private Gymnas! Vi går live fra vår YouTube-kanal kl. 12.30 – 13.30 med programledere og gjester fra studio!

Våre hyggelige elevverter viser deg rundt på skolen og lar deg bli kjent med både lærere og elever. Her blir det omvisning i våre nyoppussede lokaler, minikonserter med musikkelevene, filmer, elevproduksjoner og konkurranser med flotte premier. Du kan vinne bla. bygavekort og privatlærer-timer (PL) https://www.metis.no/privatlaerer.

Du vil også få informasjon om skolen, se eksempler på våre arbeidsmetoder og et innblikk i skolehverdagen vår samt muligheter til å stille spørsmål via chat. Vi gleder oss til å ta i mot dere! Dette er en ypperlig mulighet til å bli bedre kjent med oss.

Åpen Dag er åpen for alle og krever ingen påmelding eller pålogging.

Du har rett til fri fra undervisningen på din ungdomsskole for å delta på Åpen Dag på BPG; så gi gjerne læreren du har på det aktuelle tidspunktet beskjed om at du skal på digital Åpen Dag. Informer gjerne dine medelever og venner om muligheten til å besøke digitalt en av byens mest populære videregående skoler.

Sendingen blir også lagret og lagt ut på YouTube i etterkant.
Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har spørsmål!

Det blir mulighet til å stille spørsmål via chat.

VELKOMMEN TIL DIGITAL ÅPEN DAG!

 

Informasjonsmøte

Tirsdag 4. februar på YouTube-kanalen vår. 

Vi inviterer elever og foresatte til digitalt informasjonsmøte kl. 19.00 – 20.00 på vår YouTube-kanal.  Her møter du rektor, skolens øvrige ledelse, seksjonsledere og rådgivere. Du vil få nyttig kunnskap om både skolen og våre utdanningsprogram. Det er ikke nødvendig med påmelding i forkant eller noen form for pålogging. Det blir også muligheter til å stille spørsmål via chat. Velkommen. (Det vil også bli et nytt digitalt informasjonsmøte onsdag 10. februar klokken 19:00-20:00)

Se hvordan stemningen var på Åpen dag i 2020: