Engasjerte lærere

I klasserommet på Bergen Private Gymnas møtes elevene med en åpen tone. Lærerne er unge, faglig dyktige og alltid engasjerte. De er opptatt av elevenes trygghet og trivsel og å bygge gode relasjoner som igjen er viktig for at læring vil finne sted.

Det er god stemning i det nyoppussede bygget. Christian Utne, som er rådgiver og underviser i naturfag og kjemi, trives godt både med elevene og kollegaene.

Bygger gode relasjoner

Lærerne ved BPG er i forkant både i læringssyn og digitale kunnskaper.

– Vi møter elevene der de er og er opptatt av å bygge gode relasjoner, at elevene skal bli sett og at de skal få god oppfølging. I tillegg benytter vi moderne hjelpemidler i undervisningen, sier Christian. Lærerne på BPG jobber også mye sammen i kollegiet for å utvikle seg faglig og for å dele erfaringer. De har også faste rutiner på alt fra gjennomføring av undervisningsøkter til hvordan de bygger opp fagene på itslearning.

– Vi har gode rutiner på å veilede hverandre innad i kollegiet, sier Christian.

Annika Rohde
Studiespesialisering

- Mentorordningen gjør at vi kommer tettere på lærerne. Jeg er veldig fornøyd med min mentor. Hun er veldig lett å snakke med, forståelsesfull, løsningsorientert og hjelpsom. Hvis man har noen problemer er det lett å få hjelp.

Håvard Masdal
Studiespesialisering

- Jeg kjente ingen da jeg begynte og gledet meg til å møte mange nye elever. Helt fra starten snakket alle med alle og det var god stemning. Jeg fikk venner første dag på skolen. Vi har et veldig godt klassemiljø.