Tilbud om forkurs i matematikk og notelære

Matematikk

Vi tilbyr gratis forkurs i matematikk som finner sted uken før skolestart. Her blir det repetisjon av de viktigste temaene fra 10. klasse, slik at du kan føle deg trygg og selvsikker når du skal jobbe videre med matematikkfagene på Vg1. Datoer og klokkeslett for oppmøte i matematikk forkurs finner du her.

I tillegg får alle Vg1-elever på skolen tilbud om fem timer med privatlærer (PL) i matematikk, både før og etter jul (10 PL-timer totalt). Se PL-katalogen her.

Notelære

For deg som skal begynne på musikk har vi også tilbud om notekurs før oppstart. Notekurset finner sted de samme dagene som mattekurset, men på et annet tidspunkt så du kan få med deg begge. Fikk du tilbakemelding på prøvespill at du bør styrke kunnskapen din på notelære? Da er dette kurset for deg! Datoer og klokkeslett for oppmøte i notelære finner du her.

Viderekomne notelesere trenger ikke møte.

Påmelding

Dersom du ønsker å delta på ett eller begge forkursene, sender du en påmelding på e-post til post@bpg.no.

Oppmøte

Datoer og klokkeslett for oppmøte finner du her, kurset finner sted uken før skolestart. Møt opp i første etasje på BPG (i Lars Hilles gate 15), så møter dere lærerne der. Ta med skrivesaker og papir. Vi gleder oss til å ta i mot dere!