Tilbud om forkurs i matematikk og notelære

Vi tilbyr gratis forkurs i matematikk som finner sted 12.-14. august kl. 12.00-16.00 uken før skolestart. Her blir det repetisjon av de viktigste temaene fra 10. klasse, slik at du kan føle deg trygg og selvsikker når du skal jobbe videre med matematikkfagene på Vg1.

Matematikk

Vi tilbyr gratis forkurs i matematikk som finner sted 12.-14. august kl. 12.00-16.00. Her blir det repetisjon av de viktigste temaene fra 10. klasse, slik at du kan føle deg trygg og selvsikker når du skal jobbe videre med matematikkfagene på Vg1.

Notelære

For deg som skal begynne på musikk har vi også tilbud om notekurs før oppstart. Notekurset finner sted i forkant av mattekurset kl. 09.45-11.45. Fikk du tilbakemelding på prøvespill at du bør styrke kunnskapen din på notelære? Da er dette kurset for deg! Viderekomne notelesere trenger ikke møte.

Påmelding

Dersom du ønsker å delta på ett eller begge forkursene, sender du en påmelding på e-post til post@bpg.no.

Oppmøte

Forkurs matematikk: Dere møter kl 12:00 i Lars Hilles gate 15. Det vil bli godt skiltet slik at dere lett kan finne oss. Ta med skrivesaker og papir. Vi gleder oss til å ta i mot dere!

Forkurs notelære: Dere møter kl 09:45 i Lars Hilles gate 15. Det vil bli godt skiltet slik at dere lett kan finne oss. Ta med skrivesaker og papir. Vi gleder oss til å ta i mot dere!