Ditt neste stoppested – midt i sentrum

Uansett hvilken retning du kommer fra er Bergen Private Gymnas et naturlig stoppested.

Fra Bystasjonen tar det bare et par minutter å gå før du er fremme ved skolebygget i Lars Hilles gate. Beliggenheten er like god enten du kommer fra sør, nord, øst eller vest. Enklere blir det ikke. 

Du skal trives med mer enn fag på Bergen Private Gymnas. Skolen ble nylig oppusset, og det er et inkluderende skolebygg som hilser deg velkommen. Vi har lyse klasserom med tilhørende grupperom når du skal jobbe mer selvstendig eller sammen med andre. Vi har også soner for sosialt samvær, fellesskap og ro for de som ønsker det. 

IKT er en viktig del av undervisningen, uansett hvilket utdannings-program du følger. Vi har også et stort auditorium der vi kan samle alle elevene til ulike forelesninger, konserter eller arrangementer. 

Sentral plassering gir mange muligheter

Skolen har samarbeid med både næringsliv og utdanningsinstitusjoner. Vi veksler mellom å bruke klasserommene, byrommet og naturen for å skape relevans i undervisningen.

 

Hyggelige vrimleområder

Våre vrimlearealer er hyggelig møblert. Her finner du din egen kjøkkenbenk med vannkoker og mikrobølgeovn. Du kan enkelt lage deg varm lunsj, eller bare sette deg ned ved et av bordene og slappe av. Vi har gode arbeidssoner og lesesal. I vrimlesonene kan du også arbeide i grupper om du vil. Vi har lokalene, og mulighetene er dine.