Ditt neste stoppested – midt i sentrum

Uansett hvilken retning du kommer fra er Bergen Private Gymnas et naturlig stoppested.

Fra Bystasjonen tar det bare et par minutter å gå før du er fremme ved skolebygget i Lars Hilles gate. Beliggenheten er like god enten du kommer fra sør, nord, øst eller vest. Enklere blir det ikke.

Du skal trives med mer enn fag på Bergen Private Gymnas. Skolen ble nylig oppusset, og det er et inkluderende skolebygg som hilser deg velkommen. Vi har lyse klasserom med tilhørende grupperom når du skal jobbe mer selvstendig eller sammen med andre. Vi har også soner for sosialt samvær, fellesskap og ro for de som ønsker det.

IKT er en viktig del av undervisningen, uansett hvilket utdanningsprogram du følger. Vi har også et stort auditorium der vi kan samle alle elevene til ulike forelesninger, konserter eller arrangementer

Hyggelige vrimleområder

Våre vrimlearealer er hyggelig møblert. Her finner du din egen kjøkkenbenk med vannkoker og mikrobølgeovn. Du kan enkelt lage deg varm lunsj, eller bare sette deg ned ved et av bordene og slappe av. Vi har gode arbeidssoner og lesesal. I vrimlesonene kan du også arbeide i grupper om du vil. Vi har lokalene, og mulighetene er dine.

Susanne Sørli Slettebakken
Elevrådsleder

- Elevrådet på BPG har en reell påvirkningskraft. Samarbeidet mellom ledelsen og rådet er utrolig bra, og det at både rektor og assisterende rektor er med på alle møter gjør at vi føler vi når frem og blir hørt.