Ditt neste stoppested – midt i sentrum

Uansett hvilken retning du kommer fra er Bergen Private Gymnas et naturlig stoppested.

Fra Bystasjonen tar det bare et par minutter å gå før du er fremme ved skolebygget i Lars Hilles gate. Beliggenheten er like god enten du kommer fra sør, nord, øst eller vest. Enklere blir det ikke.

Du skal trives med mer enn fag på Bergen Private Gymnas. Skolen ble ferdig oppusset i 2018, og det er et inkluderende skolebygg som hilser deg velkommen. Vi har lyse klasserom med tilhørende grupperom når du skal jobbe mer selvstendig eller sammen med andre.

IKT er en viktig del av undervisningen, uansett hvilket utdanningsprogram du følger. Alle undervisningsrom har smartboards og høyttalere.

Kantine, vrimlearealer og lesesal

I vår hyggelige kantine kan du som elev kjøpe varme og kalde retter til en rimelig pris. Kantinen er blitt et populært samlingssted for elevene.

Våre vrimlearealer er hyggelig møblert. Her finner du din egen kjøkkenbenk med vannkoker og mikrobølgeovn. Du kan enkelt lage deg varm lunsj, eller bare sette deg ned ved et av bordene og slappe av. I vrimlesonene kan du også arbeide i grupper om du vil. Vi har lokalene, og mulighetene er dine.

Skolen er din arbeidsplass. Av og til er det godt å kunne trekke seg tilbake for å jobbe i fred og ro. Vi har også gode arbeidssoner og lesesal.

Ole Einar Brandtzæg Hope
Elevrådsleder

- Skolen er verken for liten eller for stor. Du treffer alltid noen du kjenner. Jeg føler at lærerne her er interessert i elevenes beste. Vi har et godt miljø og godt samhold på skolen, både blant lærere og elever.