Timeplan og skolerute

Skolestart

Første skoledag for skoleåret 2020-2021 er mandag 17. august i Lars Hilles gate 15. Oppmøte foregår i henhold til planen under, for nye elever vil det være skilting og lærere som viser vei til rommene. Nye elever får melding om hvilken klasse de skal gå i noen dager før skolestart.

For deg som er ny elev vil du de første skoledagene bli kjent med klassen og skolen, møte mentoren (kontaktlæreren) din og få utdelt sekk, bøker og en MacBook Air. Husk å ta med legitimasjon!

Hvis du er forhindret fra å møte første skoledag er det viktig å gi beskjed om dette på forhånd, hvis ikke risikerer du å miste skoleplassen din. Send e-post til post@bpg.no.

Tilbud om forkurs

Forkurs i matematikk for vg1
Vi tilbyr gratis forkurs i matematikk uken før skolestart. Her blir det repetisjon av de viktigste temaene fra 10. klasse, slik at du kan føle deg trygg og selvsikker når du skal jobbe videre med matematikkfagene på Vg1.

Forkurs i notelære for vg1
For deg som skal begynne på musikk har vi også tilbud om notekurs før oppstart. Notekurset finner sted i forkant av mattekurset. Opplæringen her blir organisert i små grupper, hvor du vil få innføring i notelære på ditt nivå.

Timeplan, skolerute og blokkskjema

Nedenfor finner du lenker til timeplan, samt skolerute og blokkskjema.