Velkommen til åpen dag og informasjonsmøte

Bergen Private Gymnas inviterer deg i 10.klasse til åpen dag torsdag 8. februar klokken 12.30-15.00. Benytt deg av muligheten til å se og oppleve hvordan det er å være elev på BPG.

Vi inviterer også til informasjonsmøte 8. og 14. februar klokken 18-19.

Dette skjer på åpen dag:

· Informasjon om våre tre utdanningsprogram; studiespesialisering, medier og kommunikasjon og musikk, dans og drama. Dette er nyttig når du nå snart skal velge hvilket utdanningsprogram som passer best for deg.

· Møt lærerne våre! De er engasjerte og opptatt av at elevene våre skal lykkes og at de skal ha det bra på skolen.

· Du besøker klasserom, ser hvordan det er i undervisningen og får et innblikk i vårt gode skolemiljø.

· Treff og snakk med våre hyggelige elever. De gir deg et godt innblikk hvordan livet på vgs: og da særlig på BPG er.

· Du vil ellers få møte skolens ledelse, våre MOT-coacher og resten av administrasjonen denne dagen. De svarer på det du måtte ønske å vite.

· Få informasjon om søknadsprosessen. Hvis du lurer på hvordan du søker på BPG, vil du få all informasjon du trenger om dette samt om opptaksprosessen.

Marker 8. februar klokken 12.30 i Lars Hilles gate 15 i kalenderen allerede nå og bli med på en dag full av nyttig informasjon. Vi gleder oss skikkelig til å se deg på åpen dag!

Programmet starter klokken 12.30. Det er bare til å møte opp i stort auditorium i 2. etg. Våre hyggelige elevverter vil vise deg frem når du ankommer skolen. Velkommen skal du være!

Ønsker du å vite mer om BPG? Les om våre elever og utdanningsprogram her.

INFORMASJONSMØTE FOR FORESATTE OG ELEVER

Ønsker dere mer informasjon om skolen er dere velkommen til informasjonsmøte for foresatte og elever torsdag 8. og onsdag 14. februar

Tid: Klokken 18-19.

Sted: Lars Hilles gate 15.

Allerede bestemt deg?

Søknadsfristen er 1. mars.

En smakebit på livet på BPG

Her finner du oss